Honlap készítés

Statikus és dinamikus weboldalak tervezése, kivitelezése

Honlap készítés
Honlap készítés
Honlap készítés
Honlap készítés
Honlap készítés
Honlap készítés

Köszöntjük honlapunkon!

Szeretné megjelentetni vállalkozását a Világhálón, vagy csak megmutatná magát a Világnak? Akkor jó helyen jár!
Cégünk honlapok, blogok, értékesítő- és termékbemutató oldalak készítését vállalja, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt.
Segítségünkkel egy jó megjelenésű, keresőbarát (SEO) honlap tulajdonosa lehet.
A megfelelően megválasztott szöveges tartalom feltöltése után honlapja képes lehet jó helyezést elérni a google és más keresők találati listáján.

Miért fontos, hogy legyen weblapom?

Üzleti szempontból az Internet olyan, mint egy óriási piactér: minden megvehető, beszerezhető és bármi eladható, megosztható rajta keresztül, ráadásul minimális befektetésért.
Évekkel ezelőtt egy vállalkozás reklámozása komoly pénzekbe került, plakátok, szóróanyagok készítése (stb.). Egy jól elkészített honlap sokkal több információt képes a látogatók (leendő vásárlók, ügyfelek) számára megmutatni, mint bármely más médium.

Mitől hatékonyabb más reklámfelületeknél?

Tegyük fel, az Ügyfél épp szombati sétáját tölti, amikor egy hírdetőtáblán észreveszi a hírdetésünket. Az Ügyfél jó ideje keresgéli az általunk hirdetett terméket így végigolvassa a rövid hirdetést ami minimális információt hordoz. Feltüntettük a címünket is de hétvége van, így várnia kell a felkeresésünkkel. Haza érvén az Ügyfél leül a számítógép elé és egy keresőben rákeres cégünkre. Amikor megtalálja a honlapunkat, felderül, hisz a webáruházunkban bőséges választékot és leírást talál az általa keresett termékről. Ismét megörül, amikor megtudja, hogy nem kell felkeresnie bennünket, mert a webáruházunkban azonnal megrendelheti a keresett terméket.

Egy megfelelően elkészített honlap interaktív vagyis egy plakáttal, hírdetéssel szemben a látogató képes azonnal reagálni az információkra. Egy honlapon korlátlan lehetőségünk nyílik bemutatni termékeinket, szolgáltatásainkat. A látogatók egyre céltudatosabbak és szeretik az információt, így minél pontosabban mutatjuk be mivel foglalkozunk annál nagyobb eséllyel találunk közöttük vásárlókat.

Mi az a SEO?

A Search Engine Optimization, magyarul a Kereső Motorokra Optimalizálás rövidítése. A mai fejlett kereső szolgáltatások (Google, Yahoo, ...) már nem csak a honlapok fejléceit nézik át, a teljes weboldalt elemzik. Egy keresőbarát (SEO-friendly) weboldal nagyobb eséllyel ér el jó helyezést a találati listákon ezáltal könnyebben éri el a célközönségét.

Mitől keresőbarát egy honlap?

Nos, nem sörözik a keresőkkel, ez tény. Azt a honlapot vagy weboldalt nevezzük keresőbarátnak, amely a technikai lehetőségek legtöbb formáját kihasználja az információk átadására. Ez annyit jelent, hogy az oldal felépítése átlátható, a képek, hivatkozások (és egyéb beágyazott tartalmak) magyarázószövegei is ki vannak töltve. A techikai megvalósítás pedig VALID, vagyis megfelel a felhasznált szabványnak.

Állunk rendelkezésére

Szemezgessen munkáinkból vagy kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk!

honlap készítés

Reklámcsík (Banner) készítés

Álló és mozgó reklámcsíkok készítése

Reklámcsík (Banner) készítés
Reklámcsík (Banner) készítés

Dinamikus (mozgó képek, animációk) illetve statikus reklámcsíkok (banner) készítése a Google Adsense méretei illetve az Ön által igényelt méretek szerint.
A reklámcsíkokat a legelterjedtebb formátumokban (gif, jpg, png, swf) készítjük.
A bannerek napjaink legelterjedtebb reklámhordozó felületei az Internet világában.

Mi az a banner?

Gyakorlatilag egy hirdetés. A honlapok, hírlevelek különböző részein elhelyezett, téglalap alakú grafika vagy animáció. Régebben a mozgó (animált) GIF képek voltak elterjedtek, de ma már leginkább FLASH típusú reklámcsíkokat használnak.

Mi a különbség a GIF és a FLASH animációk között?

A GIF formátum az animációt úgy oldja meg, hogy előre elkészített képeket váltogat egymás után emiatt a fájl mérete nagyobb és a letöltési sebessége is lassabb. A FLASH animációk sokkal látványosabb animációk (rövid játékok, filmek) lejátszására is alkalmas, miközben a fájl viszonylag kicsi marad. A GIF képek legfeljebb 256 szín megjelenítésére alkalmasak, a FLASH animációk ennek sokszorosára.

Állunk rendelkezésére

Tekintsen meg néhányat eddigi munkáinkból vagy kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk!

banner készítés

Nyomdai előkészítés, kiadvány tervezés

Grafikák nyomdai előkészítése

Nyomdai előkészítés, kiadvány tervezés

Grafikai tervezés és nyomdai előkészítés szóróanyagok, nyomtatványok, névjegykártyák, matricák, plakátok, pólók (stb) nyomtatásához.

Ma már nem nagy dolog az egyedi megjelenés?

Tényleg nem az, sőt ma már bármely áruházban vásárolhat 'egyedi' ruházatot... csak sajnos sokan ugyanazt az 'egyedi' dolgot választják...

Mi valóban egyedileg tervezünk!

Grafikáink az Ön elképzelései alapján valóban egyediek lesznek. Ön elképzeli, mi megvalósítjuk.

Kiadvány tervezésben is állunk rendelkezésére

Tekintse meg néhány eddigi munkánkat vagy kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk!

nyomdai előkészítés, kiadvány tervezés

GUI kezelőfelületek készítése

Egyedi megjelenések készítése operációs rendszerekhez, alkalmazásokhoz, mobiltelefonokhoz

GUI kezelőfelületek készítése

Operációs rendszerek (Windows, Linux) kezelőfelületének (GUI) egyedi grafikai tervezése, alkalmazások plasztikája (skin), telefontémák (Nokia, SonyEricsson) készítése (theme).

Egyedi grafikák készítésében is állunk rendelkezésére

Nézze meg SonyEricsson telefonokra készített témáinkat vagy kattintson ide és lépjen kapcsolatba velünk!

grafikai tervezés